Bizzey en Bokoesam delen punchlines uit voor Mortal Kombat 1

21-09-2023 (10:20) - Gaming

Speciaal voor de launch van Mortal Kombat 1, het nieuwste deel van de geprezen videogamefranchise van het bekroonde NetherRealm Studios, heeft Warner Bros. Games in samenwerking met Parra de unieke Mortal Kombat 1 Roast georganiseerd.

Twee teams onder leiding van teamleiders Bizzey en Bokoesam gaan geheel in het teken van Mortal Kombat 1 een intense strijd aan in de ring. Dit is de enige battle waarin stoten onder de gordel wel zijn toegestaan.

De roast battle

De Mortal Kombat 1 Roast is een battle, waarin team Earthrealm en team Outworld in drie rondes elkaar met woorden te lijf gaan en de ultieme verbale fatality proberen te geven. In de PUNCHline ronde raken de individuele teamleden elkaar met de beste punchlines. In de tweede ronde, de Kameo ronde, staat samenwerking centraal: wie is het beste team? De roast wordt afgesloten met de Fatality ronde, voor elk team de laatste kans om de “victory” binnen te halen.

Team Earthrealm vs Team Outworld

Team Earthrealm bestaat uit Bizzey en bevriende producer Barttelini. Bizzey is een invloedrijke Nederlandse artiest/producer en pionier in de muziekindustrie die meerdere hits op zijn naam heeft, zoals “Traag” en de recente hit “Zin in de zomer”. Barttelini is een van de meest veelbelovende producers van Nederland en heeft verschillende hits voor onder andere Bizzey, Bokoesam en Jonna Fraser gemaakt. Team Outworld wordt geleid door de populaire artiest Bokoesam, die al jaren een gevestigde naam is in de Nederlandse hiphopscene. Hij wordt bijgestaan door rapper/producer/persoonlijkheid Architrackz, die vooral opvalt door zijn komische content op social media.

Deze teams worden deskundig gejureerd door twee andere power houses uit de Nederlandse hiphop: Kingsize en Jordymone9. Beide artiesten staan bekend om hun spraakmakende en harde raps en hebben populaire 101Barz sessies geleverd.