EA Sports onthult FIFA 23 cover athleten Kylian Mbappé & Sam Kerr

19-07-2022 (14:45) - Gaming

Electronic Arts onthulde supersterren Kylian Mbappé en Sam Kerr als cover athletes voor de uitgebreidste FIFA-titel tot nu toe, EA SPORTS FIFA 23.
 
Mbappé en Kerr zullen te zien zijn op de Global Ultimate Edition Cover, waarop voor het eerst een vrouwelijke atleet staat. Daarnaast zal Mbappé op de Standard Edition staan, terwijl Sam Kerr te zien zal zijn op de Standard Edition in Australië en Nieuw-Zeeland, en als wereldwijde Amazon exclusive.
 
"Zowel Kylian als Sam vallen onder de grootste talenten van hun generatie, en het is een monumentaal moment om ze op de covers van de laatste FIFA te laten schitteren, niet alleen voor de franchise, maar voor EA SPORTS als geheel", zegt David Jackson, VP Brand, EA SPORTS FC. "FIFA 23 is onze innovatiefste en veelzijdigste titel ooit en we vinden het geweldig dat twee van de beste voetbalspelers hun liefde voor het spel delen met fans over de hele wereld."
 

Sam Kerr

De Chelsea FC-aanvaller Sam Kerr is een van de getalenteerdste sterren in de sport en FIFA 23 markeert Kerr’s eerste FIFA-cover. Als aanvoerder van het Australische Nationale Damesvoetbalteam en de enige speelster die de Gouden Schoen in drie verschillende competities op drie verschillende continenten heeft gewonnen, is ze zonder twijfel een van de beste voetballers ter wereld.
 

Kylian Mbappé

Paris Saint-Germain-spits en internationaal voetbalicoon Kylian Mbappé prijkt voor het derde jaar op rij op de cover, waardoor hij een van de weinigen is die die status verdient. Op 23-jarige leeftijd is Mbappé een van de slimste jonge sterren van de sport, zowel op als naast het veld, en vertegenwoordigt hij het beste van een nieuwe generatie fenomenaal voetbaltalent.
 
Fans kunnen de Wereldwijde FIFA 23 reveal trailer bekijken op 20 juli om 18:00 uur om meer te weten te komen over de innovatiefste en meest verbonden editie van de franchise tot nu toe.