TikTok wordt officiële partner van GameForce 2023

04-10-2023 (15:35) - Gaming

TikTok is partner van gamingbeurs GameForce 2023, die op 7 en 8 oktober plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. TikTok is hier partner van de main stage, en zal aanwezig zijn met enkele bekende Nederlandse creators.

Where Culture Meets Gaming

Op zaterdag organiseert TikTok op het main stage het panel 'Where Culture Meets Gaming', waarin de band tussen TikTok en de gaming wereld onder de loep wordt genomen. 82 procent van de Tiktok-gebruikers doet ook aan gamen. Het panel wordt gehost door gamer en creator Joost Bouhof, ook wel bekend als joostspeeltspellen. Deelnemers aan het gesprek zijn creator Stream with Lien en de populaire cosplayer Sukaraflor. Het panel wordt ook live op TikTok gestreamed.

Hoofd Operations Frankrijk en Benelux, Marlène Masure: "Bijna de helft van onze actieve gebruikers wereldwijd keek in 2022 naar game-gerelateerde inhoud. Dat maakt het voor ons duidelijk dat TikTok nieuwe kansen biedt voor merken, uitgevers, creators en communities in gaming.''

“We zijn enthousiast om te zien dat TikTok zich blijft inzetten voor de gaming community en gamers een plek geeft om hun passie met iedereen te delen”, vertelt Robi Janssen, product lead GameForce. “

Over GameForce

GameForce zegt de grootste gamingbeurs van Nederland te zijn. De beurs houdt dit jaar zijn tweede Nederlandse editie in de Jaarbeurs in Utrecht, na eerdere succesvolle edities in België. GameForce biedt een breed scala aan activiteiten voor gamers, waaronder toernooien, nieuwe games, cosplay en meet & greets.