Onemeeting en JINC werken samen aan een eerlijke toekomst voor kinderen

Onemeeting en JINC werken samen aan een eerlijke toekomst voor kinderen

03-07-2024 (13:12) - Inclusiviteit

Sinds juni is The Onemeeting Company partner van non-profitorganisatie JINC. Met deze samenwerking krijgen kinderen uit wijken met sociaaleconomische achterstand een goede start op de arbeidsmarkt. Eerder maakte het boekingsplatform een samenwerking bekend met Voedselbanken Nederland.

Via de projecten van JINC maken kinderen uit achterstandswijken kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk past bij hun talenten en leren ze solliciteren. The Onemeeting Company helpt bij het mogelijk maken van de JINC-projecten en stelt medewerkers beschikbaar als vrijwilliger, bijvoorbeeld als trainer of coach. Door het contact met de professionals krijgen de kinderen meer zelfvertrouwen en inzicht in eigen kwaliteiten. 

Daniël Roos, directeur van JINC, vindt dat ieder kind een eerlijke kans voor de toekomst verdiend. "Wij proberen hen die te geven, maar we zouden dat niet kunnen doen zonder onze partners. Daarom zijn we ontzettend blij dat we The Onemeeting Company mogen verwelkomen.”

Samen Bewust Bewust Samen

De samenwerking met JINC is een onderdeel van het Samen Bewust Bewust Samen van Onemeeting. Met dit initiatief wil het boekingsplatform samen met collega's en locaties impact maken op een betere wereld voor iedereen. "Onze partners hebben we niet zomaar gekozen. Hun missie raakt ons en sluit aan bij onze eigen visie op mens en maatschappij”, aldus Saviëlle Roemeling, Head of Operations & Sustainability.

“Ook biedt dit partnership ons de kans om jongeren kennis te laten maken met de hospitality branche in onze meeting centers Eenhoorn Amersfoort, The Green Arnhem, Planetarium Amsterdam en La Vie Utrecht, waar mooie carrièrekansen liggen”, aldus Ingrid van der Wal-Koek, Chief Operations Officer.