Date voor de planeet: IKEA organiseert speeddate evenement in Utrecht

Date voor de planeet: IKEA organiseert speeddate evenement in Utrecht

13-01-2023 (11:16) - Marketing

Op zaterdag 4 februari organiseert IKEA een grootschalig speeddate evenement: Date voor de planeet. Verschillende delen van de showroom en het restaurant van IKEA Utrecht worden omgebouwd tot intieme dateplekken zodat er volop gedatet kan worden. Er is plek voor ruim duizend singles en iedereen vanaf 18 jaar kan zich aanmelden.

Op de avond van 4 februari wordt de Utrechtse vestiging van IKEA omgetoverd tot de ultieme speeddate locatie. Van een intieme date bij led-kaarslicht in het restaurant tot een gezellig gesprek op een showroombed: het kan die avond na sluitingstijd allemaal. Vanaf 19.00 uur zijn de deuren geopend en kunnen de singles zich melden. Iedereen krijgt een goodiebag gevuld met onder andere ‘gespreksstarters’, handig voor een date die iets stroever verloopt. Om 20.00 uur begint het speeddaten en tot 21.30 uur gaat elke vijf minuten (met pauzes tussendoor) de ‘buzzer’ om de volgende date in te luiden. Na afloop van de daterondes blijft het restaurant nog even geopend zodat er nagepraat kan worden.

Date voor de planeet

IKEA organiseert het speeddate evenement om - met een knipoog - aandacht te vragen voor energiebesparing in huis. Want samenzijn bespaart energie: er hoeft maar één thermostaat aan en dat geldt ook voor de tv, oven en kookplaat. Met Date voor de planeet wil IKEA singles een handje helpen om gedurende de koudste dagen toch wat energie te besparen.

Oproep

IKEA roept alle vrijgezellen vanaf 18 jaar op om zich aan te melden via IKEA.nl/datevoordeplaneet. Dit kan tot 4 februari of tot het maximaal aantal deelnemers is bereikt. 


Bureaus

Media

Economisch