Google Pay nu ook beschikbaar voor ING-klanten

Google Pay nu ook beschikbaar voor ING-klanten

12-03-2024 (13:22) - Marketing

Google Pay is nu beschikbaar voor ING-klanten met een Android-telefoon. Google Pay is een betaalmethode waarmee ING-klanten snel en gemakkelijk contactloos kunnen betalen. Klanten kunnen Google Pay eenvoudig ingebruiknemen via de ING Mobiel Bankieren App. 

“De wallet-oplossing van Google Pay wordt veelvuldig over de hele wereld gebruikt, dus we zijn erg blij om deze betaalmethode toe te voegen, waarmee we ook tegemoetkomen aan een veel gehoorde wens van onze klanten. De innovatieve betaalmogelijkheid van Google Pay biedt snel en toegankelijk betaalgemak. Hiermee stellen we onze klanten in staat om moeiteloos te betalen,” zegt Hans Overeem, Head of Payments bij ING in Nederland.

Een van de voordelen van Google Pay is dat klanten naast andere betaalpassen, ook andere klantkaarten, zoals concerttickets, in de Google Wallet kunnen bewaren.

Garmin Pay is ook sinds kort beschikbaar

Sinds 30 januari is het voor ING-klanten ook mogelijk om te betalen met Garmin Pay, een functie voor contactloos betalen met een Garmin smartwatch. Garmin Pay is voor ING-klanten te activeren vanuit de ING Mobiel Bankieren App. Als de betaalpas eenmaal in de smartwatch staat, hoef je maar één keer per dag de Garmin Pay code in te vullen totdat je het horloge weer afdoet. 


Bureaus

Media

Economisch