Intratuin, Resto VanHarte en Vermaat serveren deze winter gezamenlijk het kerstdiner

11-12-2023 (11:33) - Marketing

Intratuin en Resto VanHarte slaan deze decembermaand de handen ineen. Onder het motto "Samen kerst vieren" worden er in zes Intratuin-winkels verspreid door Nederland kerstdiners georganiseerd. Iedereen die behoefte heeft aan verbinding is uitgenodigd om aan te schuiven.

Met de diners willen de kerst- en groenspecialist en Resto VanHarte mensen uit de buurt met elkaar in contact brengen en íedereen een kerstgevoel geven. De catering van deze diners wordt verzorgd door Vermaat, horecapartner van Intratuin.

Onderzoek wijst uit dat meer dan de helft van de Nederlanders wel eens eenzaamheid heeft ervaren. Tijdens de kerstperiode kan dit gevoel extra zwaar aanvoelen. “Daar willen wij met de organisatie van toegankelijke diners wat aan doen! Iedereen verdient het om samen kerst te vieren," zegt Peter Paul Kleinbussink, directeur van Intratuin Nederland. De groenspecialist opent in samenwerking met Resto VanHarte de deuren van zes van haar winkels voor speciale kerstdiners. Per locatie kunnen tussen de 50 en 150 mensen aanschuiven. Deelname kost vijf euro en de volledige opbrengt van de diners gaat naar Resto VanHarte. 


Bureaus

Media

Economisch