Yellowbrick verbreedt parkeerdienstverlening samen met XXImo

Yellowbrick verbreedt parkeerdienstverlening samen met XXImo

28-11-2022 (12:33) - Marketing

Parkeerapp Yellowbrick en mobiliteitsspecialist XXImo sluiten de handen ineen om alle gebruikers van Yellowbrick te voorzien van een totaaloplossing voor parkeren. Door de samenwerking krijgen gebruikers – naast mobiel parkeren op straat – nu ook toegang tot 95 procent van alle parkeergarages in Nederland. XXImo verzorgt de uitgifte van de kaart die werkt bij alle garages die Visa accepteren als betaalmiddel.

Alle parkeeracties die met Yellowbrick gedaan worden, zowel op straat als in de garage, komen op één maandelijkse btw-gespecificeerde factuur. Door de btw-specificatie is deze oplossing van Yellowbrick tevens zeer aantrekkelijk voor zakelijke gebruikers. De nieuwe oplossing kwam in de zomer van 2022 beschikbaar voor de gebruikers van Yellowbrick.

Meer betaalgemak

De nieuwe Garagekaart van Yellowbrick en XXImo is uitgerust met een EMV-chip. Hiermee ervaren gebruikers nog meer betaalgemak. Zij kunnen middels de EMV-chip contactloos betalen bij het in- en uitrijden van garages. In de rij staan bij een betaalautomaat is hierdoor niet langer nodig. 


Bureaus

Media

Economisch