Erwin van Luit CEO DOOR Media Groep

Erwin van Luit CEO DOOR Media Groep

26-09-2024 (17:13) - Media

De aandeelhouders van Misset Uitgeverij en Rendement Uitgeverij benoemen Erwin van Luit per 1 januari 2025 tot CEO van de DOOR Media Groep, waarvan beide uitgeverijen deel uitmaken. De afgelopen 7 jaar was Van Luit CEO van New Skool Media en Roularta Media Nederland. Daarnaast heeft hij verschillende bestuurlijke functies bij de Magazine Media Associatie en De Mediafederatie en is hij actief binnen de Werkgeversvereniging Uitgeefbedrijf.

De benoeming van Van Luit sluit aan bij de wens van de aandfeelhouders om onderscheid tussen management en aandeelhouders aan te brengen. Zij blijven betrokken, maar trekken zich terug uit de dagelijkse aansturing.

De DOOR Media Groep is één van de grootste uitgevers van vakinformatie in Nederland. Met 200 medewerkers, meer dan 20 nationale en internationale mediamerken, een portfolio van meer dan 30 events en seminars en meer dan 100 fysieke en digitale opleidingen, neemt DOOR Media Groep een sterke positie in binnen de markt van B2B Publishing.

Marktpositie verder versterken

Erwin van Luit: 'Ik heb ontzettend veel zin om samen met de collega's en aandeelhouders van Misset en Rendement de beide organisaties verder te ontwikkelen, te laten groeien en de marktpositioe verder te versterken. Ik vind het heel erg leuk om terug te keren naar de markt van B2B Publishing, een markt die veel digitaliserings- en groeimogelijkheden biedt en ook mooie overname- en samenwerkingskansen.'

Derk Haank: 'Met Erwin hebben we de goede mix van enthousiasme en ervaring om de volgende fase van de DOOR Media Groep te managen. Wij zijn Cor Jan Willig veel dank verschuldigd voor zijn managementbijdrage aan de start en integratie van onze ondernemingen in de eerste jaren.'


Bureaus

Marketing

Economisch