Stephen Emmer gaat audio vormgeven voor XS2RADIO

18-02-2021 (12:38) - Media

De audio techstartup XS2RADIO gaat samenwerken met ‘Mister TV-Tune’ Stephen Emmer op het gebied van audiovormgeving voor text to speech-producties. Emmer, de zoon van nieuwslezer Fred Emmer, maakte al meer dan 500 bekende tv-tunes en melodieën.
 
Stephen Emmer is Nederlands bekendste componist voor radio- en tv-producties. Hij maakte de leadermuziek voor onder meer RTL Boulevard, het RTL Nieuws, het NOS Journaal, Radio 2, RTL 4 en Omroep MAX. Vorig jaar werd de componist ook beloond voor zijn werk met de Buma Oeuvre Award.
 
Herkenbaarheid
Stephen Emmer gelooft erg in de inhoudelijke mogelijkheden van XS2RADIO en gaat daar instant herkenbaarheid aan toevoegen. Naast het produceren van audio-tunes voor XS2RADIO-klanten, zal Emmer ook advies geven op het gebied van audiovormgeving.
 
Content omzetten
XS2RADIO zet bestaande tekstuele content om naar levendige audio met soundscaping. Organisaties als uitgevers, omroepen, overheidsinstellingen en organisaties met een newsroom eenvoudig hun huidige content omzetten tot audio om doelgroepen op anderen momenten te bereiken.

 


Bureaus

Marketing

Economisch