Haal meer uit je website, app of campagne met Google Analytics 4

17-05-2022 (12:26) - Opleidingen

Google Analytics 4 is de nieuwe standaard en gaat de bestaande versie van Google Analytics op termijn vervangen. Als je nu begint met het inrichten van je Google Analytics 4 property kun je straks zonder problemen en met historische data overstappen op Google Analytics 4.
 
Tijdens de training Google Analytics 4 bij Beeckestijn Business School ga je hiermee aan de slag en leer je hoe je analyses en rapportages maakt. Na deze training kun je zelf aan de slag met GA4 en kun je de informatie hiervan gebruiken om jouw website, app en campagne te optimaliseren.
 

Maak de vertaalslag

Maak de vertaalsag van data naar verbeteringen voor je website, app of campagneDeze training is bedoeld voor marketingprofessionals, zoals online marketeers en communicatiespecialisten, die Google Analytics al gebruiken en aan de slag willen met Google Analytics 4.  
 
Tijdens de training leer je:
·      Wat de belangrijkste verschillen zijn tussen Google Analytics 4 en Google Analytics Universal
·      Hoe je een property inricht voor Google Analytics 4
·      Hoe je de vertaalslag maakt van data naar verbetering voor je website, app of campagnes
 

Meer weten over deze training? 

Lees meer over de training Google Analytics 4 » 
 

Praktische informatie 

Datum: dinsdag 12 juli
Locatie: Amsterdam, Eindhoven, Leusden, Rotterdam, Utrecht, Zwolle of Online Classroom
Studiebelasting: 1 dag + terugkomsessie
Kosten: €695, - all in (excl BTW) 
 

Make impact

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data en communicatie door 100% vakexperts. Op zoek naar gratis kennis en inspiratie? Woon een online clinic bij of download een van de?whitepapers. #kennisdelen