Dit is het vetste jaarboek van de creatieve industrie in 1800 pagina’s

11-01-2023 (13:12) - Partnerbijdrage

De volledige 2022-jaargang van Fonk magazine gebundeld en voor snelzoekers (wie staan er allemaal in en ook niet onbelangrijk: hoe vaak), voorzien van een handige index. CATCH 22 is in alle opzichten het vetste jaarboek van de creatieve industrie in 1800 pagina’s. Bestel 'm nu!

Wie waren de 'gezichten' van 2022? Hoe zag het creatieve werk eruit, welke bureaus haalden de FONK150, wie waren de New Kids on the Block en wie de Powervrouwen van 2022? Wat waren de Media beLOFtes, wat was het beste autonome werk en: welke merken werden genomineerd bij Coolest Dutch Brands?

Index

In het naslagwerk CATCH 22 vind je de complete jaargang 2022 van Fonk magazine, aangevuld met een index waarin je alle mensen en thema's die in Fonk magazine in 2022 een rol hebben gespeeld, eenvoudig terug kunt vinden. Deze wanna have komt met een hard cover, is ingebonden heeft (natuurlijk) een leeslint. 

Vernissage

Met dit Jaarboek zet Fonk magazine een nieuwe traditie in print waarbij het jaarlijks boekstaven van de creatieve industrie centraal staat. Alle exemplaren worden genummerd en tijdens een speciale Catch 22-vernissage op de redactie van Fonk magazine aan hun eigenaar overhandigd.

Nù reserveren

Schrik niet, deze gelimiteerde uitgave is niet goedkoop (€365,-). Maar beloofd: hij is iedere cent waard! Wees er  snel bij want op is op en reserveer hier je eigen en unieke, genummerde exemplaar van CATCH 22.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je reservering èn een ticket voor de vernissage op de redactie van Fonk magazine.