Magazine Mediatalenten in De Balie: beleef het feest mee!

13-11-2022 (20:48) - Partnerbijdrage

Op 23 november is het zover: dan wordt dè Award voor aanstormend magazine mediatalent, de beLOFte van het Jaar 2022, uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst bij de De Balie in Amsterdam en jij kunt erbij zijn!

De presentatie van de avond is in handen van schrijver, columnist en communicatieadviseur Onno Aerden, die de genomineerden door een spannende avond heen zal loodsen. Voor de winnaar is behalve de LOF Award, een certificaat en een geldbedrag beschikbaar van €2.500. De runner-up van 2022 ontvangt eveneens een certificaat en een geldbedrag van €1.000.

Genomineerden

De genomineerden die op 23 november opgaan voor de beLOFte 2022:
Eva Breda, editie redacteur Libelle en columnist
Laurien Onderwater, redacteur KIJK
Lotte Valkenburg, junior designer Knipmode
Dyon KaleuweeErsem Ercil en Thomas van Driel, founders en curatoren JuniOrMaG
Linda Zhengovà, fotoredacteur, schrijver en curator GUP magazine

Over LOF

De beLOFte 2022 wordt voor het achtste jaar op rij uitgereikt onder directe auspiciën van het Lucas-Ooms Fonds, dat zich niet alleen hard maakt om aanstormend magazine mediatalent een podium te geven, maar dat zich ook  inzet voor de totstandkoming van een actief netwerk van magazine mediatalent tot 30 jaar.

Vier het feest mee!

Na afloop van de uitreiking is er op 23 november tijdens een netwerkborrel volop gelegenheid om met genomineerden, winnaars, jury, LOF-bestuur en overige aanwezigen, het beLOFte-feest mee te vieren. Het Lucas-Ooms Fonds stelt daartoe een beperkt aantal gratis tickets ter beschikking. 
Dus, als je erbij wilt zijn, meld je dan nù hieronder aan voor een gratis ticket!

Wat: uitreiking beLOFte van het jaar 2022
Wanneer: 23 november, 19:00 - 22:00 uur
Waar: De Balie, Amsterdam

#beLOFte2022

Aanmelden voor een gratis ticket