Dirk opnieuw grote winnaar Beste Folder Awards

26-04-2019 (12:09) - Awards

Tijdens het ‘Catch the Shopper’ event zijn de ‘Beste Folder Awards 2019’ uitgereikt. Dirk ging met 3 prijzen naar huis en was de overall winnaar van deze verkiezing.

Naast de overall award wint Dirk ook in de categorieën Online en Supermarkt/Slijterij. Gemiddeld beoordeelden de stemmers de folders met een 7,35. De Dirk folder sprong hier bovenuit met een 8,42 en ook de online folder viel in de smaak met een 8,27. Aan het einde van de middag ontving Dirk ook nog de overall prijs door de bijzonder hoge waardering die over alle categorieën heen werd toegekend. Met 3 prijzen heeft Dirk de favoriete folder van de consument.

“Ik ben enorm trots dat Dirk Voor de 4de keer in 5 jaar tijd deze prijs in ontvangst mag nemen.” zegt Paul van Lenten, Promotie manager. “Dirk stelt de consument altijd centraal in de folder door kwalitatieve producten te brengen voor de laagste prijzen van Nederland. Week in week uit, jaar in jaar uit. Het is een kroon op ons werk dat de consument Dirk als beste folder beoordeelt.”

Jos Timmer,
teamcoördinator Online Marketing: “Geweldig dat we, net als vorig jaar, ook in de categorie Online winnen. Ik zie het als een groot compliment dat onze consumenten zo massaal gestemd hebben en ook de online Dirk folder zó hoog waarderen.”