Dirk van den Broek wint voor vijfde jaar op rij Beste Folder Awards

16-09-2021 (10:44) - Prijzen

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar heeft Dirk van den Broek de award voor Beste Folder in de categorie Supermarkt en Slijterij gewonnen. Zowel de papieren- als de online folder van Dirk komt hier als winnaar uit de bus. Ook ging de prijs voor de overall winnaar naar beide folders van Dirk. Dit werd gisteravond bekendgemaakt tijdens het Catch the Shopper-event bij InnStyle in Maarssen.

Dirk ontvangt een waardering van 4,38 op de papieren folder en scoort het hoogst op aanbiedingen, koopgedrag en leesgedrag. De online folder scoort een 4,29 en wordt het meest gewaardeerd op aanbiedingen, gemakkelijk navigeren, leesfrequentie, leesgedrag en koopgedrag.


Beste Folder Awards

De publieksprijs, die dit jaar voor de negende keer werd georganiseerd, is een initiatief van Q&A Insights, Spotta en WePublish. In de afgelopen weken hebben ruim 51.000 consumenten hun favoriete folder beoordeeld. In totaal zijn er ruim 100.000 stemmen uitgebracht. Tijdens de verkiezing beoordelen zij zowel papieren als online folders op aspecten als aanbiedingen, opmaak en overzichtelijkheid.