Sjors Fröhlich is Online Radio Ambassadeur 2019

06-10-2019 (16:22) - Awards

In het NPO Radio 1-programma De Perstribune is zojuist bekend gemaakt dat Sjors Fröhlich de ‘Online Radio Ambassadeur 2019’ is geworden.

De bekendmaking is een aanloop naar de uitreiking van de Online Radio Awards 2019 op woensdag 9 oktober. Tijdens het event zal Fröhlich zijn award officieel uitgereikt krijgen. DAn ook worden de winnaars voor ‘Beste Online Radiostation’, ‘Beste Podcast’ en ‘Beste Presentator’ bekend gemaakt.

Vanwege zijn grote verdiensten op het gebied van interactie met de luisteraar, podcasts en SMART Radio, was de Online Radio Awards-jury het er snel over eens dat Fröhlich dé ambassadeur van 2019 moest worden. De BNR-hoofdredacteur werd in het radioprogramma verrast door 2018-ambassadeur Michiel Veenstra.
 
Uit de genomineerden kiest de jury de uiteindelijke winnaars. De Online Radio Ambassadeur-vakprijs voor online radio ambassadeur wordt geheel door de jury bepaald. De 2019-jury bestaat uit Peter Contant (Voorzitter van de v-OR en uitgever van oa Max Magazine), Richard Otto (Uitgever van oa Spreekbuis.nl), Vincent Bijlo (Cabaretier, podcaster en radiocolumnist), Pierre Papa (Radiocoach), Amber Brantsen (NOS), Isabelle Brinkman (Voormalig TMF-vj en 3FM-dj en huidige stationvoice van RTL) en Erik de Zwart (Voorzitter Stichting Top 40 en mediaondernemer).