TUI wint bij Shopping Awards 2023

24-03-2023 (10:39) - Awards

Tijdens een feestelijke gala-avond werden gisteravond in Huis ter Duin in Noordwijk voor de 21e keer de Schopping Awards uitgereikt. TUI sleepte de award in de wacht in de categorie reisaanbieders. Een trots TUI team nam de award in ontvangst.

Arjen de Mik, Head of e-Commerce bij TUI: “Het is fantastisch dat we ook dit jaar de Shopping Award in ontvangst mogen nemen. Dat we voor het derde jaar op rij winnen is een geweldige erkenning van onze klanten en vakexperts voor het werk van al onze teams die dag in dag uit werken aan het optimaliseren van onze digitale dienstverlening."

Publiek en vakexperts

Afgelopen weken werd de achterban van TUI opgeroepen te stemmen op TUI.nl en een rapportcijfer achter te laten. Daarnaast beoordeelden ruim 700 vakexperts vijf willekeurig geselecteerde deelnemers. Waarbij vakexperts geen oordeel konden geven binnen de branche waarin ze zelf werkzaam zijn. Zowel de publiekstemmen als het oordeel van de experts telden voor 50% mee in het eindoordeel. En met de scores van het publiek en de experts kwam TUI in de categorie reisaanbieders als winnaar uit de bus.

De Shopping Awards worden jaarlijks uitgereikt aan e-commercebedrijven die het beste scoren in hun vakgebied of categorie. Met de uitreiking van de Shopping Awards beoogt de stichting een positieve bijdrage te leveren aan e-commerce - het verkopen van producten en/of diensten online aan consumenten, thuis, op het werk, onderweg, in de winkelstraat of online in de winkel.