Appen met Mitch van Croudx, winnaar tweede poll SAN New Kids on the Block

01-03-2023 (15:25) - Appen met

De winnaar van de tweede SAN New Kids on the Block poll werd afgelopen maandag bekendgemaakt: Croudx heeft de meeste stemmen weten te behalen. We appten met co-founder Mitch Voskuilen over de behaalde winst en drijfveren van Croudx.

Status: Beschikbaar 

Hi Mitch, sorry zie nu je appje. Heb je nog de tijd?
Haha, zeker. Over 5 minuten alright?

Yes, duurde even (: Maar leuk om je even te kunnen spreken!
Top

En gefeliciteerd natuurlijk met het winnen van de tweede SAN New Kids on the Block poll!
Dank je wel en dank dat we mee konden doen! 

Jullie gingen wat langzamer van start, en wonnen uiteindelijk toch met een behoorlijke inhaalslag. Waar kwam die opeens vandaan?
In alle eerlijkheid waren we er door de drukte nog niet aan toegekomen om echt een push te kunnen geven binnen ons netwerk/investeerders en onze klantenkring maar dat hebben we uiteindelijk goed voor elkaar gekregen!
Maar in alles wat we doen willen we altijd winnen, dat is echt intern ons streven en zo ook deze poll dus dat is goed gelukt :)

Aah, jullie achterban laat jullie dus zeker niet in de steek
Hoe gaan jullie ervoor zorgen dat de volgende ronde ook wordt gewonnen? Al een nieuwe tactiek achter de hand?
Ik denk niet dat een bepaalde tactiek nodig is maar dat de beste mag winnen. Goede mensen, een duidelijke visie en een innovatieve aanpak werpt in deze bij ons de vruchten af en wordt omarmd, dat is voor ons ook mooi om te zien.

Zeker waar! Wat maakt jullie visie en aanpak uniek?
Sinds de oprichting eind 2020 hebben wij de visie dat marketeers samen moeten werken met AI om enerzijds de kwaliteit te verhogen, maar anderzijds ook meer tijd over te hebben voor creativiteit en strategie. Dat ChatGPT vervolgens afgelopen jaar gelanceerd werd, speelde onze visie en manier van werken mooi in de kaart.

Merken jullie dat het grotere publiek daar nu ook meer mee aan de slag wilt?
Zeker! Door de komst van ChatGPT is tastbaar geworden wat AI in het dagelijks leven kan doen en kun je je dus ook betere voorstellingen maken van andere AI. Daarvoor was AI toch altijd een deels ongrijpbaar begrip.

Dat is zeker, ik ben benieuwd wat voor toepassingen jullie er nog voor zullen vinden! Veel succes in de tweede ronde voor New Kids on the Block
En bedankt voor je tijd en reacties!

Top!
Als er nog meer informatie nodig is voor CroudX of iets dergelijks, weet je mij te vinden :)