EasyPark Group kiest voor Counter Content als PR-partner

25-05-2022 (12:00) - Bureaus

EasyPark kiest na een succesvolle eerste paar maanden voor Counter Content als vaste partner op het gebied van PR- en content marketing. Het Zaanse bureau richt zich op de naamsbekendheid in de Nederlandse en Belgische markt voor de merken Parkmobile, Park-line en EasyPark.
 
EasyPark Group nam in 2021 de wereldwijde aanbieder van digitale parkeerdiensten PARK NOW Group over. Sindsdien is het techbedrijf actief in meer dan 27 landen en 3.200 steden met de apps EasyPark, Parkmobile en Park-line. De technologie die erachter zit zorgt voor eindeloze mogelijkheden voor zowel het verbeteren van de afzonderlijke parkeerervaring voor elke automobilist als voor stadsplanning. EasyPark past innovatieve technologische oplossingen toe om de duurzaamheid en leefbaarheid in de leef- en werkomgeving te verbeteren.

 

Raymond Bresching van Counter Content over de samenwerking: “Wij zijn erg blij dat wij met de merken EasyPark en Parkmobile aan de slag gaan in beide landen. Qua cultuur en ambitie matchen wij goed met het communicatieteam van EasyPark. Bovendien passen de innovatieve en internationale merken perfect bij Counter. Wij hebben er erg veel zin in!”


 


Media

Marketing

Economisch