Hunter Douglas wint R+T Innovation Award 2024

Hunter Douglas wint R+T Innovation Award 2024

19-02-2024 (14:40) - Awards

Hunter Douglas kondigt succes aan tijdens de R+T Innovation Award 2024. Het bedrijf heeft zilver in de categorie Interior Sun Shading Systems in de wacht gesleept voor het revolutionaire product; Aura Illuminated Shades.

Een Aura Illuminated Shade is een secundaire lichtbron die een zacht, natuurlijk licht door de ramen verspreidt. Hierdoor wordt het daglicht verlengd en de ambiance verrijkt met gepersonaliseerde ervaringen waar het gaat om de wijze van verlichting. Het is naadloos geïntegreerd met PowerView Gen 3 Automation en combineert cutting-edge technologie met een dynamisch design.

Zonwering

De zonweringen bieden een drie-in-één oplossing: ze combineren een voorste jaloezie, een verduisterende voering en een geavanceerde verlichtingsfunctie. Gebruikers kunnen een op hun persoonlijke smaak afgestemde ambiance creëren door zowel de kleurschakering als de helderheid van het licht aan te passen. De Aura Illuminated Shades bevat stoffen uit verschillende collecties. Het aantal Lumen van het product bepaalt de lichtintensiteit, van helder tot zwak. Hierdoor kunnen gebruikers verschillende helderheidsniveaus instellen voor diverse gelegenheden. 

"Het winnen van de R+T Innovation Award is voor ons een geweldig moment van trots. Met Aura Illuminated Shades combineren we topdesign en geavanceerde technologie, waardoor je op een totaal nieuwe manier zonwering binnenshuis kunt ervaren. We kunnen niet wachten om deze innovatieve touch in woningen te introduceren en ruimtes te creëren die echt jouw individuele stijl en stemming weerspiegelen." ? Nick Lansbergen, Manager Motorisation & Controls bij Hunter Douglas.