Nederlandse jury bijeen voor wereldwijde shortlist Gerety Awards 2024

Nederlandse jury bijeen voor wereldwijde shortlist Gerety Awards 2024

05-06-2024 (10:02) - Awards

De Nederlandse jury van de Gerety Awards 2024 heeft zich in Amsterdam verzameld om de wereldwijde shortlist te bepalen. Katrina Encanto, Executive Creative Director, benadrukte tijdens de sessie hoe belangrijk het is om anderen de ruimte te geven: "Dit leidt tot rijkere en diepere gesprekken. Het was geweldig om een evenwichtige discussie te hebben waarin iedereen openlijk zijn mening over creativiteit kon delen."

De Gerety-jury zal binnenkort trends en favoriete campagnes van de Gerety Awards 2024 bespreken. De paneldiscussie, die wordt gemodereerd door Kyra Roest, oprichter van de Embassy of Dutch Creativity, omvat een aantal prominente sprekers: Anne Merel Verleun, Creative Director bij Dentsu Creative; Marloes Scheffers, Creative Director Europe bij Hill+Knowlton Strategies; Katrina Encanto, Executive Creative Director; en Sandra Bold, CCO bij VML. Reserveer je plek voor de paneldiscussie hier

De shortlist van de Gerety Awards 2024 wordt op dinsdag 11 juni bekend gemaakt. Een week daarna wordt op de Gerety BBQ in Cannes de shortlist gevierd. Reserveer je plek voor de BBQ hier.