Calamity Jane wint tweede poll SAN New Kids on the Block

28-02-2022 (07:00) - Bureaus

De tweede poll SAN New Kids on the Block zit erop. Na Mad.Avenue, is Calamity Jane de tweede winnaar in de race voor een positie op de Longlist SAN New Kids on the Block 2021. Als winnaar is het bureau niet alleen verzekerd van een plaats op de Longlist maar krijgt het later deze week ook een Whatsapp interview. Ook One:Nil, This Agency, Toko Agency en Cut the Code hebben in deze tweede ronde een positie op de Longlist gescoord.

Good Business, Higuita en Molecule Social haalden in deze poll niet genoeg stemmen bij elkaar weten te halen voor een plek op de Longlist. Later vanmorgen gaat de tweede poll live en kun je tot en met 4 maart stemmen op je favoriete bureau in de derde, en laatste, reeks van dit jaar. 


recap criteria en enquetes

De bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2021 voldoen alle 23 aan de volgende criteria:
> maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK);
> 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend;
> werk & klanten die ertoe doen. 
 
Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op fonkonline. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 15 bureaus die de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent, eventueel aangeviuld met 2 wildcards vanuit de hoofdjury van de SAN. De derde en laatste enquete loopt van 28 februari tot en met 4 maart. 
 

whatsapp interviews en overzichtsverhaal

Sinds week 9 verschijnen wekelijks Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in hun ronde hebben vergaard. In FONK magazine krijgen de 15 bureaus met de meeste stemmen een overzichtsverhaal dat de SAN-jury verder op weg zal helpen in het juryproces van de Longlist naar de Shortlist.


Bekijk hier de uitkomst van de eerste poll SAN New Kids on the Block 2021  


Media

Marketing

Economisch