Derde poll SAN New Kids on the Block nu live

21-02-2017 (10:30) - Bureaus

Wie gaan er op 1 juni met een SAN Accent New Kids on the Block aan de haal? 28 Bureaus voldoen aan de criteria die door de SAN zijn vastgelegd. Zes bureaus hebben zich inmiddels in de twee voorgaande polls definitief verzekerd van een plek op de Longlist. Fonkonline-lezers kunnen vanaf vandaag in de 3e en laatste poll op de homepage van Fonkonline stemmen op hun favoriete bureau.

 
In drie weken vinden de SAN New Kids on the Block enquetes in drie clusters plaats op fonkonline. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 15 bureaus die de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent. 
 
 
even afwachten
De eerste enquete vond plaats van 7 tot en met 9 februari. Deze poll werd gewonnen door Jolly & Jolly en ook Vertigo6 en Bureau Basket hebben zich in deze ronde verzekderd van een plek op de Longlist. In de tweede poll ging BRNDCRMBS met de winst aan de haal en verzekerden ook Merktroubadour en Truman zich van een plek op de Longlist. Voor de overige bureaus uit de eerste twee polls is het nog even afwachten wat er in de 3e poll gaat gebeuren. 
 
 
Vanaf 15 februari verschijnen wekelijks whatsapp interviews met bureaudirecteuren die in iedere ronde de meeste stemmen hebben vergaard. Bekijk hier het Whatsappinterview met Hesther Jolly.
 
 
De derde poll loopt van 21 februari tot en met 23 februari. Op 1 maart maken we bekend welke 15 bureaus een plek op de Longlist hebben gehaald. Stem dus vandaag op de homepage van fonk op je favoriete bureau in de 3e ronde!

Wil je meer weten over de 28 bureaus die dit jaar op de Considerationlist staan, kijk dan hier.

Media

Marketing

Economisch