Eigenaar Goeiezaak organiseert eerste Haarlem Agency Night

Eigenaar Goeiezaak organiseert eerste Haarlem Agency Night

14-08-2024 (16:57) - Bureaus

Op vrijdag 6 september opent de creatieve sector van Haarlem voor het eerst zijn deuren tijdens de allereerste Haarlem Agency Night (HA Night).

Het doel is om Haarlem als werkstad te promoten en de creatieve sector in de schijnwerpers te zetten.

Gezamenlijk initiatief

HA Night is een initiatief van Maarten Eikelenboom, eigenaar van Goeiezaak, georganiseerd in samenwerking met ondernemers Olivier Ponsioen van Onze Kapel, Pieter Borst van SDIM, en Duncan Borsboom van Endeavour. Bezoekers krijgen de kans om een kijkje te nemen bij de meest vooruitstrevende bureaus van Haarlem en kunnen zich verheugen op een avond gevuld met inspirerende activiteiten en verrassingen.

Met meer dan 30 bureaus is Haarlem een belangrijke speler in de Nederlandse creatieve industrie. "HA Night zet Haarlem op de kaart als een creatieve hub," zegt Maarten Eikelenboom, medeoprichter van HA Night. "We willen het aanwezige talent en de creativiteit tonen, maar vooral mensen inspireren en verbinden door een unieke blik achter de schermen te bieden."

Het event wordt mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Teamleader en anders sponsoren zoals Jopen Bier en Salmari. 

Tickets

Van 17.00 tot 23.00 uur openen diverse bureaus zoals SDIM, Endeavour, Onze Kapel, Goeiezaak.com, Caramba Media, Pixel Universe, Henry Handsome, MIBTL Media, Synetic, Surf & Turf, Atlantis Digital, The Invaders hun deuren voor bezoekers die vrij kunnen binnenlopen en genieten van een gevarieerd programma vol kunst, muziek, design, innovatie en meer. Elk bureau biedt unieke activiteiten aan; variërend van creatieve workshops tot karaoke en rondleidingen door inspirerende ruimtes. "We zijn enorm blij met het overweldigende enthousiasme van de Haarlemse deelnemers," aldus Maarten. Tickets zijn nu verkrijgbaar via Stichting Haarlem Agencies.

Afterparty bij Skatepark Haarlem 

De avond wordt afgesloten met een exclusieve afterparty bij Skatepark Haarlem van 23.00 tot 2.00 uur, in samenwerking met VONK DJ collective. Met meer dan 500 verwachte bezoekers belooft HA Night een van de grootste creatieve bijeenkomsten in Haarlem te worden; de basis voor een jaarlijks terugkerend evenement dat over een aantal jaar hopelijk niet meer weg te denken is uit Haarlem. Het volledige programma is vanaf 23 augustus te vinden op hanight.nl.


Media

Marketing

Economisch