Happy Horizon opent nieuwe hub in Utrecht

Happy Horizon opent nieuwe hub in Utrecht

07-11-2023 (10:22) - Bureaus

Opnieuw opent creative digital agency Happy Horizon een nieuw hub-kantoor. Dit keer in Utrecht. Vorig jaar juli werden twee nieuwe kantoren geopend in Amsterdam en Eindhoven.

Nu zijn alle Utrechtse bureaus van Happy Horizon verhuisd naar het nieuwe kantoor in het Treehouse-gebouw aan de Varrolaan. Het bureau zet hiermee de ingezette koers voort om kantoren op strategisch gekozen locaties in Nederland te hebben. “Onze kantoren zijn de fysieke belichaming van onze visie dat onze hubs nagenoeg volledig autonoom en full service kunnen opereren en daarnaast altijd dichtbij zijn voor onze klanten en talenten”, vertelt hubmanager Daniel Verhagen.

4 teams

De verhuizing gaat samen met het samenbrengen van 4 teams, die eerder op verschillende locaties in Utrecht actief waren. De teams van OSAGE en Viduate, aangevuld met de online marketing (voorheen Jelba) en development en technology-teams (voorheen Experius) van Happy Horizon werken vanaf nu samen in een nieuw kantoor.

“Het doel is om de full service propositie in praktijk te brengen: vier teams vormen samen één krachtige hub. Specialisten op het gebied van marketing, communicatie, development, creatie en video werken samen aan multidisciplinaire projecten van onze klanten. Van opdrachtgevers met een e-commerce vraagstuk tot overheidscommunicatie (zowel lokaal als landelijk) en van educatieve instellingen tot klanten die ondersteuning zoeken met online marketing. De synergie tussen de disciplines zetten we optimaal in voor onze klanten. Daarmee profiteren onze klanten dus uiteindelijk van nóg betere dienstverlening.”


Media

Marketing

Economisch