IVY LEE brengt klanten onder bij Coebergh Communicate & PR

29-09-2023 (12:37) - Bureaus

Per 1 oktober brengt fashion & lifestyle bureau IVY LEE zijn Nederlandse klantportfolio onder bij Coebergh Communicatie & PR.

De Amsterdamse vestiging van IVY LEE bediende merken als Hugo Boss, BABYZEN, Secrid, Fros, The Alpha Men en G-Star RAW. IVY LEE België wordt voortgezet onder leiding van managing partner Rosanne de Boer.

Claudius Wolff, oprichter van IVY LEE: "IVY LEE stopt de activiteiten in Nederland en zocht een topbureau om de continuïteit van de accounts te waarborgen. Ik ken Coebergh al ruim 20 jaar en heb alle vertrouwen in Kiki Hirschfeldt en haar team. Voor ons én onze klanten is Coebergh Communicatie & PR de ideale partner."

Kiki Hirschfeldt, managing partner en eigenaar van Coebergh Communicatie & PR: "Ik ben erg blij dat wij de prachtige klanten van IVY LEE Nederland kunnen toevoegen aan ons portfolio en voel mij vereerd dat Claudius het vertrouwen heeft zijn klanten aan Coebergh over te dragen. Ook kijk ik zeer uit naar een samenwerking met IVY LEE België; een verrijking waarmee wij een groot deel van onze klanten nu nog makkelijker in de Benelux kunnen bedienen."
 


Media

Marketing

Economisch