Lowlander kiest voor Gardeners

Lowlander kiest voor Gardeners

09-11-2023 (16:03) - Bureaus

Het biermerk Lowlander kiest na een pitch ervoor om met Gardeners samen te werken om de merk- en impact-communicatie beter over de bühne te krijgen.

Gardeners gaat aan de slag met de merkstrategie en campagne-ontwikkeling. Vanuit de gedachte ‘take less & give back’ is het maken van maatschappelijke impact altijd al een belangrijk onderdeel van Lowlander geweest. Zo gaat 1% van de omzet naar goede doelen gericht op biodiversiteit en behoud van de natuur. Lowlander is sinds 2022 C02 neutraal. Daarnaast zet het Nederlandse biermerk in op een breed en smaakvol en alcoholvrij portfolio.  Lowlander en Gardeners gaan samen op zoek naar een manier om eenduidiger en daardoor impactvoller over alle initiatieven te communiceren.

Verborgen parels

“Er zitten in Lowlander, zowel in het merk als in de smaak, ongelooflijk mooie verhalen en verborgen parels. Al vanaf het begin van ‘onze reis’ zijn duurzaamheid en circulariteit belangrijke pijlers - en juist hier willen we meer mensen mee inspireren. Vol met vertrouwen in de creatieve en strategische kwaliteiten van het Gardeners-team, kijken we ernaar uit om samen de volgende stappen in deze reis te maken.” Aldus Fleur de Vries, Marketing Lead Lowlander

Maandag 6 november werd de samenwerking symbolisch afgetrapt op de Lowlander Botanical Fair waar Pascal van Ham, partner & strategy director bij Gardeners, een inspiratie-talk gaf over de toekomst van duurzame merken. Tijdens het evenement presenteerde Lowlander het Impact Report en kregen vier impact partners waaronder MaGie Creations, Sea Ranger Service, Trees for all, Wereld Natuur Fonds, het podium.


Media

Marketing

Economisch