Marieke Aarts nieuwe Managing Director Crocodile Agency

08-02-2023 (15:41) - Bureaus

Marieke Aarts is aan de slag gegaan als Managing Director bij Crocodile Agency in Amsterdam. Aarts is per direct verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het creatieve bureau. "Nu is hét moment om Crocodile Agency naar de volgende fase te brengen en die kans pak ik met beide handen aan.”

Zij neemt het stokje over van oprichter Tamara Couperus, die zich meer gaat richten op innovatie, sales en de verdere groei van Crocodile Agency. Aarts werkte tot voor kort als Managing Director van Jungle Minds en was eerder Chief Operations Officer bij Amsterdam Dance Event.

next level

Tamara Couperus, Founder Crocodile Agency: “Crocodile Agency groeit hard. Het team breidt steeds verder uit en we werken met onze klanten nu meer op lange termijn trajecten, in plaats van campagne basis. Mede hierdoor groeien we als startup nu door naar de opschaalfase, wat de juiste begeleiding behoeft. Met een multitalent als Marieke aan boord kunnen we Crocodile Agency naar de next level brengen, met behoud van onze fijne cultuur en unieke werkwijze. Marieke is zeer ervaren, bevlogen, doelgericht, creatief, sociaal en empathisch. Ik heb er ontzettend veel vertrouwen en vooral zin in.”

Marieke Aarts: “Er ligt nu een mooie basis, met veel kwaliteit in huis. Daarnaast vind ik Tamara een fantastische ondernemer. Wij hebben jaren geleden al de wens naar elkaar uitgesproken om ooit een keer met elkaar samen te willen werken, omdat we elkaar goed aanvullen en dezelfde drijfveren hebben. Nu is hét moment om Crocodile Agency naar de volgende fase te brengen en die kans pak ik met beide handen aan.”


 


Media

Marketing

Economisch