Martine Kevelham nieuwe commercieel directeur team5pm

Martine Kevelham nieuwe commercieel directeur team5pm

17-10-2024 (11:27) - Bureaus

Martine Kevelham start bij team5pm als de nieuwe commercieel directeur. In haar rol zal zij zich inzetten op de groei van het bureau binnen de Nederlandse én internationale markt, met een focus op het versterken van klantrelaties en het uitbreiden van het marktaanbod.

Kevelham komt over van Incubeta, voorheen Maze-One, waar zij de functie van Sales Director bekleedde en de commerciële strategie van het bedrijf ontwikkelde. Vóór de overname speelde zij een sleutelrol in het vestigen van Maze-One als het eerste Nederlandse bureau gericht op retail media op ecommerce platforms als Amazon en bol. Haar inspanningen droegen bij aan het winnen van de FD Gazelle Award door Maze-One in 2022.

"Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van een bureau met zoveel energie en een team dat zich inzet voor het leveren van uitstekend werk," zegt Martine Kevelham. "Nu we groeien naar een full-service social bureau, moet onze commerciële strategie deze spannende maar uitdagende groeifase stimuleren. Mijn focus ligt op het verzekeren dat elke partner en klant, zowel bestaand als nieuw, weet dat wij hun partner zijn in een continu veranderend digitaal landschap."

Kantoren in Zweden, Zuid-Afrika en Polen

Naast Nederland, heeft team5pm kantoren in Zweden, Zuid-Afrika en Polen. Nu het bureau internationaal blijft groeien, zal Kevelham's expertise - vooral in markten zoals de Nordics - essentieel zijn voor het succes van team5pm in het buitenland.

"Martine brengt een unieke combinatie van expertise met zich mee," zegt Jelmer Wind, CEO team5pm. "Ze heeft met succes leiding gegeven aan sales teams bij gespecialiseerde bureaus en waardevolle ervaring opgedaan binnen retail media door haar functies bij bol en Talpa. Haar achtergrond in entertainment gecombineerd met haar bewezen vermogen om grote sales teams te managen biedt een mooie set aan vaardigheden waar we erg enthousiast over zijn." 


Media

Marketing

Economisch