Paul van der Maesen en Jasper van der Schalie starten productiebedrijf Twentytwo

Paul van der Maesen en Jasper van der Schalie starten productiebedrijf Twentytwo

09-11-2022 (13:49) - Bureaus

Paul van der Maesen en Jasper van der Schalie hebben in oktober de deuren geopend van het nieuwe productiebedrijf Twentytwo.

Na vier jaar Eyeworks en zeven jaar Warner Bros Nederland, waarvan de laatste jaren als Creative Director, is dit voor Paul van der Maesen de logische volgende stap. “Na veel mooie jaren bij Warner, was ik toe aan een nieuwe stap. Toen Jasper mij benaderde om samen een productiebedrijf te beginnen, was ik direct enthousiast. Met onze gezamenlijke ervaring en netwerk vullen we elkaar perfect aan en heb ik veel vertrouwen in de toekomst van Twentytwo.”

Nieuwe kansen

Twee jaar na de verkoop van productiebedrijf Stepping Stone begon Jasper van der Schalle het ondernemerschap toch weer te missen. “Ik vind het opstarten van een nieuw productiebedrijf het allerleukste wat er is. En samen met een partner als Paul is dat helemaal een feest. We gaan hier samen iets moois van maken.” Twentytwo is gevestigd in Amsterdam. Momenteel ontwikkelt het bedrijf nieuwe programma’s in de genres factual entertainment, ‘small-medium studio’ en reality. Daarnaast zijn er inmiddels opties genomen op diverse 3D party formats. 


Media

Marketing

Economisch