RA*W roept creatieve industrie op: maak ruimte voor studenten

30-11-2020 (13:19) - Bureaus

RA*W, VEA en Result Recruitment slaan de handen ineen om zoveel mogelijk stageplekken in de creatieve industrie los te maken. Door de COVID-19 crisis is het vinden van een stageplek voor februari nóg lastiger geworden.
 
Daarom is de campagne Adopt an Intern in het leven geroepen. Aan alle bureaus wordt gevraagd deze lichting studenten niet in de steek te laten, maar juist plek te maken voor nieuw en divers talent.
 
De groep studenten die nog op zoek is naar een stage in de creatieve industrie in februari wordt geschat op meer dan 1500, alleen al vanuit de opleidingen Communicatie en Creative Business van de HvA, Inholland en Hogeschool Utrecht. Dit aantal wordt aanzienlijk hoger wanneer opleidingen in de rest van Nederland worden meegenomen.
 

toolkit dowmloaden

Op adoptanintern.nl kunnen bureaus met openstaande stage-vacature(s) zich aanmelden en een toolkit downloaden met creatieve manieren om remote-stagiairs succesvol in hun team op te nemen. Bureaus als Glasnost, Wunderman Thompson, Dept, Epidemie, Blauw Gras, The Gardeners, Boomerang en DDB steunen het initiatief al met beschikbare stageplekken.


 

 


Media

Marketing

Economisch