Wouter Glaser leidt Blauw Gras

Wouter Glaser leidt Blauw Gras

16-11-2022 (09:28) - Bureaus

Wouter Glaser (39) is maandag aan de slag gegaan als nieuwe managing director van social media-bureau Blauw Gras. Hij volgt Erjon Tuenter op na elf jaar gaat richten op een sabbatical. Tuenter richtte het Amsterdamse bureau in 2011 samen met Erik Wiese op.

Glaser legt zijn takenpakket als new growth officer van Ace, de bureaugroep waaronder Blauw Gras valt, na anderhalf jaar neer. Glasers overstap heeft dus geen invloed op de aandelenverdeling van Blauw Gras in de Ace Groep.

“Toen de kans kwam om als managing director bij Blauw Gras aan de slag te gaan hoefde ik niet lang na te denken,” zegt Wouter Glaser. “Erjon Tuenter heeft samen met Erik Wiese een prachtig bedrijf neergezet. Ik ben in de afgelopen tijd verliefd geworden op het bureau en heb ik met verschillende collega’s al een band opgebouwd. Binnen ACE geloven we erin dat we specialisaties meer moeten laten samenwerken, denk bijvoorbeeld aan Social en PR. Dat ligt in elkaars verlengde en kan elkaar enorm versterken. In mijn nieuwe rol als MD van Blauw Gras, én als oprichter van Glasnost, kan ik zorgen voor die ontwikkeling. ”

Wat Erjon Tuenter na zijn sabbatical gaat doen, is nog niet bekend.

 

 


Media

Marketing

Economisch