BOS Ice Tea lanceert een Limited Edition met Zuid Afrikaanse held

BOS Ice Tea lanceert een Limited Edition met Zuid Afrikaanse held

12-09-2023 (13:14) - Campagnes

BOS Ice Tea, het Zuid-Afrikaanse rooibos merk bekend, heeft een samenwerking gelanceerd met Zuid Afrikaans Rugby icoon Siya Kolisi, zijn vrouw Rachel Kolisi en de Kolisi Foundation.

Zij lanceren Siya Kolisi’s Limited Edition BOS Ice Tea om al het moois wat Zuid-Afrika te bieden heeft te vieren. Voor elke fles die ze verkopen, doneren zij ook direct 5% van de omzet aan de Kolisi Foundation, een stichting opgericht door de Kolisi-familie.

Traditioneel patroon

Het Zuid-Afrikaanse kralenwerk design van de Limited Edition Ice Tea fles haalt inspiratie uit Siya Kolisi’s Xhosa-roots, opgegroeid in de township Zwide. Siya Kolisi zegt dat het voor hem heel speciaal is om deze fles met traditioneel patroon uit zijn cultuur te lanceren: "Het is niet zomaar een fles. Het is een fles die zoveel deuren zal openen, het zal zoveel kansen bieden in elke gemeenschap waarin we actief zijn. De steun die door deze fles wordt gecreëerd, kan een vrouw ondersteunen; het kan een warme maaltijd zijn voor een kind. Dat zijn dingen waar ik vroeger mee worstelde, en dit zal het leven van kleine Siya iets beter maken."

Terug geven aan Zuid-Afrika

De Kolisi Foundation werd in 2020 opgericht door Siya en Rachel Kolisi met als visie de verhalen van ongelijkheid te veranderen. Ze geloven dat elke kleine verandering telt. Rachel Kolisi, CEO van de Kolisi Foundation: "Wat geweldig is aan deze samenwerking tussen BOS Ice Tea, de Kolisi Foundation, Siya en mijzelf, is dat er zo'n waarde overeenstemming is voor ons allen. Allereerst het feit dat het een trots Zuid-Afrikaans merk is dat wereldwijd is gegaan, maar ook dat BOS als merk ervoor heeft gekozen om verder te gaan dan alleen verkopen en iets terug willen geven aan Zuid-Afrika via de Kolisi Foundation."

Uniek Zuid-Afrikaans

Will Battersby, CEO van BOS Ice Tea: "Om met de Kolisi-familie en hun stichting samen te werken is een voorrecht, omdat ze uniek Zuid-Afrikaans zijn, net als onze rooibos thee. Siya heeft het land beïnvloed als sporticoon en inspirerende held, en zowel Siya als Rachel maken een aanzienlijk verschil in onze kwetsbare gemeenschappen via hun stichting.’’ Siya Kolisi's Limited Edition BOS Ice Tea ondersteunt niet alleen de Kolisi Foundation, maar geeft je ook de kans om een reis voor twee naar Kaapstad te winnen, en andere prijzen zoals een BOS skateboard, gesigneerde rugbyballen en exemplaren van Siya's boek "Rise’’.