EK Campagne Jumbo:

EK Campagne Jumbo: "Het wordt prachtig, net als in 1988"

31-05-2024 (10:42) - Campagnes

Zondagavond gaat in Nederland de EK campagne van Jumbo officieel van start, met de bekende Jumbo-familie maar ook Marco Schuitmaker, die met ‘Oranjebewaarder’ de campagne van Jumbo ondersteunt.

Naast een meezinger worden klanten van Jumbo ook verrast met de Jumbo Juichspencer. Deze is vanaf komende maandag gratis verkrijgbaar in alle bijna 700 winkels in Nederland. Deze spencer is in een handomdraai in te zetten als handige boodschappentas. 

In de nieuwe campagne van Jumbo staat die saamhorigheid centraal. In de commercial zien we Bas (Frank Lammers) en Lieke (Maike Meijer) met het hele gezin in hun oranje versierde camper vertrekken naar een camping voor Oranjefans in Duitsland. Op de camping maken ze zich samen met andere supporters én een aantal helden uit 1988 klaar voor de wedstrijden van het Nederlands elftal en wordt het publiek opgewarmd door zanger Marco Schuitmaker. Speciaal voor dit EK herschreef hij zijn hit ‘Engelbewaarder’. “Het wordt prachtig, net als in 1988” schalt dan ook uit de speakers.

De commercial is vanaf zaterdag 1 juni 12.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van Jumbo. De volledige campagne gaat vanaf zondagavond 2 juni van start en heeft een 360-inzet bestaande uit audio, video, digital, print, social en OOH.

Credits

Bureau: Hotel l’Amour
Productiemaatschappij: SuperEasterfeather
Regie: Sven Super
Offline montage: Kim Hinrichs
Post Productie en grading: Captcha
Sound design: Public Audio
Music clearance: Tom Tukker
Design en art: Buro Jumbo
Artiest muziek: Marco Schuitmaker
Mediastrategie: Nieuwe Lente, UM