‘Hey HAK, zullen we samen choco-moes maken?’: Chocomel zoekt samenwerking met HAK

‘Hey HAK, zullen we samen choco-moes maken?’: Chocomel zoekt samenwerking met HAK

25-03-2024 (10:56) - Campagnes

Chocomel wil graag samenwerken met HAK. Dit laten ze weten in een video op hun Instagram, waarin internet-meme legend Hide the pain Harold vraagt ‘Hey HAK, zullen we samen choco-moes maken?’

Vanuit een HAK akkerlandschap, oppert Harold het idee om samen een choco-moes te maken met 0% suiker toegevoegd. De combinatie zou zomaar een nieuwe Hollandse klassieker kunnen worden. En zo niet? All good!

De aanleiding van Chocomel  voor de samenwerking, is de herlancering van Chocomel 0% suiker. Met een vernieuwd recept is ‘enige èchte’ met dezelfde heerlijke romige smaak, maar zonder toegevoegde suikers. Een lekkere variant waarvan je kunt genieten zonder schuldgevoelens.

Sanne Geurtjens, Brand Manager Chocomel, legt uit waarom ze graag willen samenwerken met HAK: “Omdat we zo trots zijn op onze verbeterde ‘nul procent suiker toegevoegd’ variant, overviel ons het gevoel dat we dit flink aan de grote klok wilden hangen. En wel met het even oer-Hollandse en minstens zo iconische HAK. Als je er dan allebei in slaagt om een product zonder toegevoegde suiker zo heerlijk te laten smaken, voelt het gewoon als een heel goed idee om dat samen te delen”.

De komende week moet gaan uitwijzen of het tot een samenwerking komt.