Kruidvat zet in nieuwe campagne expertise als drogist centraal

17-01-2022 (13:39) - Campagnes

We leven in een wereld waarin we de lat om gezond te blijven hoog leggen. En dat terwijl we al zoveel moeten in het leven. Met de nieuwe campagne laat Kruidvat zien dat - met deskundig advies - je gezond voelen echt voor iedereen toegankelijk is.
 
Want wat je ook van jezelf moet, Kruidvat staat je bij met raad en daad. Dit zien we ook terug in de nieuwe commercial, waarin we het leven van single moeder Lies volgen. Al dat ‘moeten’, blijkt heel vermoeiend te zijn. Gelukkig staat de gediplomeerde Kruidvat (assistent) drogist klaar met goed advies om beter te ontspannen.
 
Deskundig advies
Brenda Smith, directeur Marketing en Customer Experience bij Kruidvat, zegt over de nieuwe campagne: “Kruidvat heeft in Nederland een heel grote naamsbekendheid, maar wat niet iedereen weet is dat er in al onze filialen gediplomeerde (assistent) drogisten werken die klanten goed advies kunnen geven. Of het nu gaat om de beste zelfzorgmedicatie om milde gezondheidsklachten te verlichten of om het verbeteren van de weerstand in de vorm van vitaminen. Iedereen kan terecht bij één van onze 3.900 deskundig opgeleide (assistent) drogisten, herkenbaar aan de groene blouse.”
 

Credits

De nieuwe campagne van Kruidvat is ontwikkeld in samenwerking met DDB Unlimited en Eigen Fabrikaat en is vanaf 17 januari te zien en horen onder andere via tv, radio, online en social.

Adverteerder: Kruidvat
Reclamebureau: DDB Unlimited & Eigen Fabrikaat
Productiehuis: Annomann
Post-productie: Crabsalad
Muziek: MassiveMusic
Geluid: Earforce
Media: Initiative en Greenhouse Group
Concept: DDB Unlimited & Eigen Fabrikaat
Offline edit: Marc Bechtold
PR: NewsLab