Paramount rolt campagne internationaal uit: Mental Health is Health

Paramount rolt campagne internationaal uit: Mental Health is Health

10-10-2024 (15:15) - Campagnes

Mentale gezondheid is een belangrijk onderwerp. Op World Mental Health Day omarmt Paramount daarom het idee om wereldwijd bewustzijn te creëren voor mentale gezondheidsproblemen.

De Mental Health is Health-campagne van Paramount ging in mei 2024 van start met De Mental Health Action Day. De campagne richt zich op het aanpakken van kritieke sociale kwesties en het bieden van essentiële middelen om het mentale welzijn wereldwijd te ondersteunen. 

Als onderdeel van deze campagne introduceert Paramount een reeks initiatieven. Een daarvan is From Me To You, een korte videoserie waarbij MTV samenwerkt met lokale muziekartiesten, beroemdheden en influencers die hun persoonlijke ervaringen en mentale gezondheidsreizen delen. Het doel is om bewustzijn te creëren, taboes te doorbreken en actie te initiëren. Een ander voorbeeld is de Public Service Announcement. Deze aankondiging benadrukt de World Mental Health Day als een moment iedereen aan te moedigen actie te ondernemen als het gaat om mentale gezondheid en verwijst hen naar deze website om ondersteuning te vinden.