Persoonlijke videobeelden van Joolz-community in nieuwe campagne

Persoonlijke videobeelden van Joolz-community in nieuwe campagne

27-10-2022 (13:29) - Campagnes

Het Nederlandse kinderwagenmerk Joolz lanceert een nieuwe merkcampagne in Nederland: What a Ride. In de video worden de mooie én minder mooie kanten van het ouderschap gevierd, waarvoor ingezonden beelden zijn gebruikt van 'echte gezinnen' uit de Joolz-community. 

De video wordt deze maand via digitale en social kanalen internationaal uitgerold, in tien verschillende landen. 

User-generated

Irene Muller, Marketing en Brand Director Joolz: “We zijn een merk dat niet bang is om de soms rommelige kant van het ouderschap te belichten, want dat hoort er nu eenmaal bij. Met dit in gedachten vroegen we de Joolz community om videobeelden te delen van hun leven als ouders. Dat resulteerde in meer dan vijftig ongefilterde, persoonlijke video’s, waarvan acht in de huidige campagne zijn verwerkt. Het maakt van What a Ride een combinatie van user-generated en high-end production content waarin echte gezinnen te zien zijn.” De overige ingezonden video’s van gezinnen worden in de tweede fase van deze campagne gedeeld op social media.

Nieuwe merkidentiteit

De campagnevideo, gemaakt in samenwerking met videocontent agency Towel, is onderdeel van de nieuwe identiteit die Joolz eerder dit jaar lanceerde. De focus ligt voor het merk meer dan ooit op hoe ze kan functioneren als verbindende factor tussen de huidige generatie ouders en wil daarbij een waarheidsgetrouwe weergave bieden van de wereld: één waarin het een uitdaging kan zijn om de juiste balans te vinden, diversiteit gevierd wordt en ouders streven naar gelijkheid en een betere wereld voor nieuwe generaties. Muller: “Wanneer je je comfortabel en evenwichtig voelt en beseft dat het allemaal niet perfect hoeft, wordt ouderschap een soort superkracht. We hopen dan ook dat onze doelgroep zich in de beelden herkent en door de campagne gesterkt wordt."