VEA-legend Bart Kuiper tekent voor nieuwe reclamecampagne Whoppah

01-04-2022 (12:29) - Campagnes

Whoppah, de online marktplaats voor tweedehands en vintage designmeubels, lanceert vandaag een grootschalige landelijke reclamecampagne met nieuwe commercials en pay-off. Voor de campagne ontwikkelde en regisseerde reclame-icoon Bart Kuiper drie nieuwe tv-commercials. Daarin spelen Whoppah-koeriers en designexperts Adri en Martijn de hoofdrol.

Evelien Bunnik-Remmelts, medeoprichter en Chief Product Officer van Whoppah: "In onze nieuwe tv-commercials laten wij het Whoppah-verhaal vertellen door twee personages: de Whoppah koeriers Adri en Martijn - allebei gek op design. In de campagne staat een belangrijke meerwaarde van onze propositie centraal: de Whoppah bezorgservice. Het is voor onze kopers en verkopers de kers op de taart dat wij hun design items kunnen ophalen en brengen. Daarnaast kunnen deze twee personages op een aansprekende manier uitleggen hoe Whoppah werkt."
 

Humor werkt

Bart Kuiper is bedenkere en maker van vele reclamecampagnes en -slogans. Zo bedacht hij onder meer 'Cora van Mora', de 'man van Duyvis' en 'Wij van WC-Eend'. In zijn ruim veertigjarige carrière bediende hij talloze internationale topmerken. Het is de eerste keer sinds hij afscheid nam van het reclamevak dat hij zich weer over een campagne ontfermt. "Whoppah is een prachtig merk en heeft om te beginnen de merknaam al mee. Met de introductie van bezorgers en designexperts Adri en Martijn geven we het merk een gezicht. Zij gaan ervoor zorgen dat heel Nederland weet waarom je bij Whoppah moet zijn voor het verkopen van je eersteklas tweedehands design."
 

Over Whoppah

Whoppah is een marktplaats voor eersteklas tweedehands design en kunst. Whoppah lanceerde in 2019 en laat particulieren en bedrijven eenvoudig tweedehands design en kunst kopen en verkopen. De startup is opgericht door Thomas Bunnik en Evelien Bunnik-Remmelts en de ondernemende televisiepresentatoren Winston en Renate Gerschtanowitz. Whoppah is gefinancierd door de founders en een groep ervaren ondernemers met een achtergrond in interieur, technologie, e-commerce en finance. Whoppah is live in België en Nederland. www.whoppah.com