Naïf genomineerd voor Coolest Dutch Brands 2020

11-06-2020 (09:21) - Cool Brands

Twee vrienden werden vader en ontdekten dat veel babyproducten vol chemische middelen zitten. Dat kan beter, dachten Sjoerd Trompetter en Jochem Hes. Ze besloten een eigen babymerk op de markt te brengen. Met succes! Naïf is het vierde genomineerde merk voor Coolest Dutch Brands 2020.
 
‘We misten kwaliteit en duurzaamheid voor baby’s en kids. Daarnaast een merk waar je blij van wordt en dat je cadeau kan geven’, vertelt Jochem Hes. We zitten in het ruime, lichte kantoor van Naïf in Scheveningen. Het bedrijf bestaat inmiddels zes jaar en is in die tijd uitgegroeid tot en volwaardige huid- en haarverzorgingslijn voor kinderen èn volwassenen.
 

Missie

Jochem: ‘We willen de wereld van persoonlijke verzorging veranderen. Omdat die naar onze mening vol chemische rommel zit. Natuurlijk zijn er ook mooie voorbeelden, maar als je de Etos binnenloopt zie je nog zoveel merken die puur kostprijs gedreven aan het produceren zijn en alleen maar nadenken over de marge. De dop die erop zit is vaak duurder dan de inhoud.’
 
Wil je het hele interview met Jochem lezen, maar heb je geen abonnement? Maak dan nu gebruik van deze aanbieding waarmee je drie maanden lang en zonder verdere verplichtingen FONK magazine digitaal kunt lezen. 
 
 

Over Coolest Dutch Brands

De redactie van FONK selecteert ieder jaar twaalf van origine Nederlandse merken die in aanmerking komen voor de titel Coolest Dutch Brand van het jaar. De genomineerde merken voeren elk op hun eigen manier, sustainability hoog in het vaandel. Ze zijn positief zichtbaar in de media vanwege hun (vernieuwende) product of dienstverlening en weten door intelligente marketing aantoonbaar een breed publiek aan zich te binden. Eerder in de 2020-serie: Verstegen Spices & Sauces, MUD Jeans en de Edwin van der Sar foundation.
 
 

Finale 2019-editie verplaatst

Vanwege het Coronavirus is de finale van Coolest Dutch Brands 2019  verplaatst naar 14 oktober aanstaande. De drie finalisten VanMoof, Seepje en The FlowerFarm gaan op woensdag 14 oktober met elkaar de
vriendschappelijke strijd aan. Heb je nog geen ticket en wil je er op 14 oktober bij zijn en meebeslissen wie zich Coolest Dutch Brand van 2019 mag noemen? Koop dan hier je ticket.
 
Coolest Dutch Brands is powered by RuwerCandid, The ValleyMassiveMusicStudio Piraat en Hammerfest.