Benjamin Herman en Joris Bijdendijk zijn ‘The Tastemakers’ van Aberfeldy whisky

28-09-2022 (12:43) - Marketing

The whisky way of life, een levensstijl waarin genot, rust en kwaliteit de belangrijkste elementen zijn. Elementen die volgens Aberfeldy single malt Scotch whisky uitstekend passen bij de Nederlandse jazzmuzikant Benjamin Herman en sterrenchef Joris Bijdendijk.

Reden om beiden te benoemen tot de nieuwe ‘Tastemakers’ van Aberfeldy en hen mee te nemen naar de Schotse Hooglanden om samen het verhaal van Aberfeldy en de oorsprong van whisky te ontdekken. In drie video’s vertellen zij hoe zij zelf kwaliteit inbouwen en waarborgen in hun werk en leven. 

Twee zeer bekende smaakmakers van Nederlandse bodem zijn door Aberfeldy, vanwege de overeenkomsten met het merk, uitgenodigd om het proces en de ruige Schotse omgeving waar dit internationale product vandaan komt, zelf te komen ervaren. 

In de drie video's van The Tastemakers zien we in één video hoe Benjamin en Joris samen de reis naar Aberfeldy beleven en gaan zij ieder in een aparte video nog dieper in op hoe zij zelf kwaliteit inbouwen en waarborgen in hun werk en leven. 


Bureaus

Media

Economisch