Le Creuset X Ayden

Le Creuset X Ayden

10-10-2024 (14:06) - Marketing

Op donderdag 10 oktober opent Le Creuset de deuren van zijn eerste Signature Gifting Boutique in de Store, Adyen's pop-up ruimte voor klanten op het Amsterdamse Rokin. Hier biedt Adyen haar klanten voor korte perioden een winkelruimte om nieuwe concepten te leren kennen en betaalinnovaties te testen.

Tot eind december kan je in de Signature Gifting Boutique terecht voor een speciale cadeau-ervaring. Vanaf het nieuwe jaar wordt de pop-up omgebouwd en richt Le Creuset zich op een groot jubileum: zijn 100-jarig bestaan.

Julien Marlier, Country Manager Benelux bij Adyen: “We zijn al zeven jaar een trotse partner van Le Creuset en zijn verheugd om hun eerste Gifting Boutique in onze Store te hosten. Samen met zo'n gerenommeerd merk zullen we tijdens de feestdagen het beste laten zien op het gebied van ervaringsgericht winkelen en fysieke betaalervaringen.”

Steun voor Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Le Creuset steunt tijdens de periode in de Store het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Klanten kunnen na het afrekenen meteen doneren via het donatieproduct van Adyen, Adyen Giving. Adyen verdubbelt alle donaties die tijdens de feestdagen voor de campagne worden ingezameld. 


Bureaus

Media

Economisch