Marie-Stella-Maris start exclusieve samenwerking met KLM Royal Dutch Airlines voor World Business Class

Marie-Stella-Maris start exclusieve samenwerking met KLM Royal Dutch Airlines voor World Business Class

27-06-2024 (13:23) - Marketing

Marie-Stella-Maris kondigt een exclusieve samenwerking aan met KLM Royal Dutch Airlines. Deze samenwerking brengt de producten van Marie-Stella-Maris naar de World Business Class van KLM-vluchten wereldwijd.

Vanaf 1 juli 2024 zullen de World Business Class-passagiers en KLM Crown Lounge-bezoekers op Amsterdam Airport Schiphol verwend worden met de premium verzorgingsproducten van Marie-Stella-Maris. Daarnaast zal er per 1 augustus een comfort bag met daarin een fijne Face Cream en Lip Balm, ontworpen door het jonge, talentvolle ontwerpbureau Envisions, worden uitgereikt in de World Business Class. Aan boord van de World Business Class kan daarnaast gebruik gemaakt worden van een Marie-Stella-Maris Hand Soap, Hand Gel, Hand Lotion en Face Mist.

Impact vergroten

De samenwerking met KLM Royal Dutch Airlines biedt Marie-Stella-Maris een kans om haar sociale impact te vergroten. Voor elk product dat KLM inkoopt, gaat er 2,5% van de omzet naar de Marie-Stella-Maris Foundation. Dit betekent dat het product aan boord bij KLM direct bijdraagt aan de missie van Marie-Stella-Maris om mensen wereldwijd toegang te geven tot schoon drinkwater.

 


Bureaus

Media

Economisch