Odido trapt WK Shorttrack af met persoonlijk verhaal over het team van Xandra Velzeboer

Odido trapt WK Shorttrack af met persoonlijk verhaal over het team van Xandra Velzeboer

12-03-2024 (13:15) - Marketing

Als presenting partner van het ISU WK Shorttrack 2024 in Ahoy, introduceert Odido een persoonlijk inkijkje in het team van shorttrackster Xandra Velzeboer. Een intiem portret van de getalenteerde shorttrackster, waarbij Odido niet alleen Xandra, maar juist ook de mensen achter de topsporter belicht.

Naast het verhaal van Xandra, zorgt Odido bij het aanstaande WK Shorttrack dat heel Nederland bijzondere steunbetuigingen kan delen met het shorttrackteam. Tijdens het WK Shorttrack zullen deze boodschappen via speciale schermen terug te zien zijn in de atleten-lounge en in het stadion. Fans kunnen via de speciale ‘Toon je support'-portal aanmoedigingen achterlaten voor het shorttrackteam, zodat zij die voorafgaand aan en tijdens de wedstrijden kunnen zien.

Olympische sportjaar

Het ISU WK Shorttrack 2024 in Nederland markeert ook een belangrijke aftrap voor Odido in het Olympisch sportjaar. Als officiële partner van TeamNL, steunt Odido verschillende Olympische en Paralympische sporten. Om te beginnen tijdens het ‘Nederlandse Loterij ISU WK Shorttrack 2024 presented by Odido’ dat plaatsvindt van vrijdag 15 tot en met zondag 17 maart 2024 in Rotterdam Ahoy. In navolging van het WK Shorttrack, komt Odido in dit Olympische jaar nog met meer persoonlijke verhalen over het team achter onze Olympische sporters. Daarnaast zullen in Parijs ook weer nieuwe manieren terug te vinden zijn waarmee Nederlandse sportfans de Olympiërs en Paralympiërs aan kunnen moedigen.

“Het WK Shorttrack in Ahoy is voor ons het startschot van een bijzonder sportjaar. Nog geen halfjaar geleden maakte Nederland kennis met Odido en onze nieuwe positionering. Tijdens het WK Shorttrack in eigen land en de Olympische en Paralympische Spelen kunnen we perfect laten zien waar we als partner van de Nederlandse sport aan willen bijdragen,” vertelt Leo Hensen, Director Marketing & Communications. “Vrijwilligers, familieleden, vrienden, fans zijn van groot belang, want ook het netwerk achter de sporter is goud waard. Naar deze mooie verhalen zijn we op zoek gegaan en gaan we in de loop van het jaar verder uitlichten. Ik kijk enorm uit naar de komende maanden waarin we met verhalen als die van Xandra Velzeboer het verschil kunnen maken.” 


Bureaus

Media

Economisch