Eerste Marvel-serie met superheldin in hoofdrol verschijnt op Disney Channel

Eerste Marvel-serie met superheldin in hoofdrol verschijnt op Disney Channel

27-02-2023 (14:52) - Media

Vanaf 8 mei verschijnt een nieuwe cartoonserie op Disney Channel, de eerste Marvel serie met een meisje als superheldin in de hoofdrol. In Moon Girl and Devil Dinosaur draait het om het 13-jarige meisje Lunella Lafayette, het slimste meisje ter wereld.

Nadat ze per ongeluk een tien ton wegende T-Rex, Devil Dinosaur, in het hedendaagse New York City heeft gebracht via een Tijdvortex, werkt het duo samen om de Lower East Side van de stad te beschermen tegen gevaar.

Stemmen

De stemmencast bestaat uit Aïcha Gill (bekend van de musical Dreamgirls) als Lunella. Lunella werkt samen met de gemuteerde Devil Dinosaur, een rode dino en een hele trouwe kameraad. Carré Albers (bekend van Mocro Maffia) is de stem van The Aftershock, een superschurk die de kracht heeft om elektriciteit te controleren. Stephanie van Eer (bekend van Spangas en Goede Tijden Slechte Tijden) heeft de stem van Casey. zij is de manager en beste vriendin van Lunella Lafayette. Haar missie is om van Moon Girl en Devil Dinosaur de meest geliefde superhelden van de stad te maken. En Anne Appelo (bekend van musicals zoals The Lion King en The Bodyguard) als Adria; Lunella's moeder.

"Moon Girl and Devil Dinosaur" van Disney Television Animation, Marvel Animation, Titmouse, en Cinema Gypsy Production is vanaf maandag 8 mei, maandag tot en met vrijdag om 16:00 uur te zien op Disney Channel.


Bureaus

Marketing

Economisch