FONK #316 Freedom lost & found

21-07-2021 (09:00) - Media

Toen we aan de slag gingen met het eerste hoogzomernummer van FONK, was iedereen in een juichstemming. Café’s, festivals, shoppen zonder mondkapje en vakanties naar het buitenland: er ging een wereld open. Maar halverwege de productie sloeg de stemming om: het aantal corona besmettingen rees de pan uit en de vrijheden gingen deels weer op de schop. Wat ons betreft  no to time to sulk. De nieuwe tweetalige FONK magazine #316 werd er dus niet minder zomers van! 
 
Dit is wat je onder meer in onze tweetalige zomeruitgave kunt vinden: Challenger Story met Dewi van de Water (The LekkerCompany). En ook: afscheid van het mondkapje. Een kwelling voor de een, handel voor de ander.
 
Plus de zomer van '21 volgens:
een optimistische Sander Volten (180 Amsterdam)
Birgit Zuurveld (hammerfest): er kan van alles gebeuren'
Cees Faes (Fightclub) over zijn moments of bliss
Robin Pas (Energize) wil ff niet gebeld worden
Maira Evers (Gardeners) blijft parallel bezig
Sjef Kerkhofs (Daily Dialogues): Disconnecten? Liever niet!
Michan Tolman (Popcorn Stories): zelfs in zijn vakantie een ras storyteller
Isabel Boerdam (Green Food Lab) zoekt de balansDe lekkerste zomerwijn? Jeroen van Eck (Joe Public) maakt topnotch keuzes.
 
Pak ook mee: Fresh Eyes 2021: je kunt jezelf er zomaar in verliezen. Plus onze nieuwe rubriek Bucket List: favoreten van de redactie om te doen, te zien, te horen en te beleven.


Scoor een gratis abonnement

Heb je nog geen abonnement op FONK? Meld je dan nu aan, dan kun je drie maanden gratis kennismaken met de digitale editie van FONK of ga gewoon meteen voor een jaarabonnement in print met 25% korting en pak de digitale uitgave er gratis bij!
 
beeld: Anita Reimelt en animatie cover: Vertigo 6
 
 
 

 


Bureaus

Marketing

Economisch