Fonk magazine #341 live: We zitten er weer middenin!

06-07-2022 (10:30) - Media

Het zit er weer op: de finale Coolest Dutch Brands 2021. Het nieuwe ontwerp van de gerecyclede award, die met NFT komt, is een klein wonder. In fonk magazine 341 lees je alles over het ontwerp en het maakproces, maar natuurlijk ook ruim baan voor winnaar Marcel’s Green Soap en de twee finalisten Karma Kebab en Lalaland en de juryleden die samen het juryjaar Coolest Dutch Brands 2021 hun glans hebben gegeven.
 
Even over de horizon van het nu kijkend: het zit er natuurlijk helemaal niet op, we zitten er juist weer middenin! Want binnenkort zijn we alweer toe aan de achtste nominatie Coolest Dutch h Brands 2022.
 
De jury van creatieven en strategen staat in de steigers met oude bekenden en nieuwe gezichten en juryvoorzitter Meindert van den Heuvel die dit jaar wederom zal aantreden om alle discussies en dialogen in goede banen te leiden. Creatieven en strategen die ook in aanmerking willen komen voor een lidmaatschap van de  Coolest Dutch Brands Jury, melden zich aan bij fonk's hoofdredacteur Nicolette Hulsebos.
 
Blij verrast zijn we over het grote aanbod ‘cool Dutch brands’. Nederland is volop aan zet als het gaat om duurzaam ondernemen. Sustainable brands die zich in de kijker willen spelen bij Coolest Dutch Brands vinden in fonk magazine 341 vanaf pagina 30 spelregels & how to.
 

sponsors en partners Coolest Dutch Brands

HoofdsponsorConceptD
Sponsor: Ruwer
Partners: GUC Agency (challenger vlogs), D8 Amsterdam (award design), Massive Music (host halve finale), studio lotte douwes (award realisatie) en Artbox (NFT).
 

drie maanden gratis kennismaken met fonk magazine

Wie fonk magazine wil lezen en geen abonnement heeft, meldt zich hier aan om drie maanden gratis kennis te maken met 6 edities!
 

Bureaus

Marketing

Economisch