Frank le Mair nieuwe hoofdredacteur Shownieuws

Frank le Mair nieuwe hoofdredacteur Shownieuws

01-03-2024 (11:13) - Media

Vanaf 1 maart treedt Frank le Mair bij Talpa Network in dienst als Hoofdredacteur Shownieuws.

Frank vervangt hiermee Michiel Moerdijk die heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe functie. Deze heeft hij ook gevonden bij Talpa Network: Michiel is enige tijd geleden begonnen als Head of Digital Content. 

'Thuiskomen'

Frank is blij met zijn nieuwe stap: “Shownieuws is een mooi en heel sterk merk. Als programma, maar ook online. Zo is het één van de meest bezochte platformen van Nederland. Ik heb er ooit, lang geleden, mijn eerste stappen in de (entertainment)journalistiek gezet. In de tijd dat het nog ‘slechts’ een rubriekje was in Hart van Nederland. Daarna ben ik (met vele anderen) RTL Boulevard gaan opzetten en heb het als hoofdredacteur richting gegeven. Nu na zoveel andere avonturen in de media Shownieuws weer een impuls te geven, is voor mij op meerdere manieren helemaal thuiskomen.”

Krachtig merk

Frans Klein, Directeur TV van Talpa Network, voegt hier aan toe: “Het doet ons deugd dat we met Frank le Mair een deskundige en ervaren opvolger hebben gevonden van Michiel, die de afgelopen jaren met zijn team een mooi, krachtig merk heeft neergezet. We hebben er veel vertrouwen in dat hij de weg die we hebben ingeslagen met Shownieuws een goed vervolg kan geven. Daarnaast zijn we blij dat Michiel voor Talpa Network behouden blijft.”


Bureaus

Marketing

Economisch