Jeroen Jansen nieuwe hoofdredacteur JFK

Jeroen Jansen nieuwe hoofdredacteur JFK

14-09-2022 (13:06) - Media

Willem Baars, hét gezicht van JFK, gaat eind deze maand met pensioen. Willem is nagenoeg vanaf de start van JFK in 2006 actief als hoofdredacteur en hij zal ook nu nog als Fashion Director bij het mannen-lifestylebrand betrokken blijven terwijl de hoofdredactionele taken van JFK Magazine en JFK Online worden overgenomen door Jeroen Jansen.
 
Jeroen startte al in 2011 bij JFK als stagiair, waarna hij opklom tot junior redacteur en uiteindelijk volwaardig redacteur. Hij leverde vele bijdrages aan grote en fraaie producties voor JFK Magazine en JFK Online. Na een uitstap van drie jaar bij Talpa, laatstelijk als Chef Online van Hart van Nederland, keert hij weer terug bij JFK.

Jeroen Jansen: ‘Mannen-lifestyle, zoals JFK dat brengt, is waar mijn grote passie ligt, en doordat ik al zo lang bij het merk betrokken ben geweest, heeft JFK een speciale plek in mijn hart. Toen ik werd benaderd om aan de slag te gaan als de nieuwe hoofdredacteur van JFK hoefde ik dus niet lang na te denken: ik ken het merk door en door, heb heel lang met Willem Baars samengewerkt en ga die samenwerking ook graag voortzetten, waarbij het voor mij een waanzinnige uitdaging is om het merk JFK, ook online, verder uit te bouwen.'
 
 

Bureaus

Marketing

Economisch