Kees Wilbrink verruilt DPG voor  Ocean

Kees Wilbrink verruilt DPG voor Ocean

07-07-2022 (07:00) - Media

Kees Wilbrink verlaat DPG Media, waar hij Directeur Partnerships was, en start per 1 september als Chief Commercial Officer bij Ocean Outdoor Nederland.
 
De ontwikkelingen gaan hard binnen Out of Home (OOH): digitalisering, near realtime bereiksdata, programmatic, flexibilisering van media-inzet en oneindig veel nieuwe creatieve mogelijkheden.
 
Het vormde voor Kees Wilbrink – de afgelopen twee jaar directeur Partnerships bij DPG Media, dat onlangs nog werd uitgeroepen tot AMMA Media Exploitant van het Jaar 2022 – de reden om over te stappen.

Kees Wilbrink: 'Ik help adverteerders graag door slim gebruik van data en met hun digitale transitie. De potentie van Digital Out of Home media is daarin enorm; de spreiding en bereik van Ocean zijn indrukwekkend. Tijdens mijn kennismakingen bij Ocean Outdoor heb ik bovendien een enorm innovatief, creatief en energiek bedrijf leren kennen. Ik ben dus heel trots onderdeel van dit bedrijf te mogen zijn en kijk enorm uit om samen met het team en de markt te bouwen aan in het oog springende successen.'
 

 


Bureaus

Marketing

Economisch